2020.05.18

Nytt värmepumpsmärke

Innova är ett nytt värmepumpsmärke som vi har börjat med. Innova har fem års helgaranti på sina värmepumpar. Ring oss för mer information.

Att använda luftvärmepump är ett bra sätt att spara både på pengarna och miljön. Hur mycket man kan spara in kan variera, men över 50% är inte ovanligt. Dessutom blir faktiskt luften i hemmet bättre tack vare luftfilter och avfuktningsfunktioner. Och även om det kan kännas långt bort nu så kommer kylfunktionen vara välkommen under sommarens varmaste perioder när du kan få sova i ett perfekt tempererat rum.

När du köper Innovas luftvärmepump behöver du inte spendera lika mycket pengar för att få ut allt det positiva av att ha en värmepump. Det förmånliga priset gör att du snabbt kan börja spara in pengar på el – utan att för den delen behöva tumma på kvalitén. Dessutom får du hela 5 års garanti när du registrerar din produkt senast 2 veckor efter att den har satts i drift.

Smart värmepump med wifi

Även om vi tror att vi inte behöver vissa bekvämligheter så är det ju väldigt skönt när vi väl har dem. Att styra temperaturen via en app är ett bra exempel. När du kopplar upp värmepumpen mot ditt wifi kan du enkelt bestämma när den ska sättas på och stängas av och vilken temperatur du vill ha via din app. Perfekt för dig som ibland vill kunna sätta på värmen i stugan på distans, som vill svalka av sovrummet innan du kommer hem eller som för all del bara vill slippa resa dig och leta efter fjärrkontrollen.

Se fram emot ett inomhusklimat som alltid är tempererat precis som du vill ha det.

Kategorier: Värmepump