Luftkonditionering

AC

Luftkonditionering Uppsala

Vill du installera luftkonditionering i din lägenhet, villa eller på kontoret? En installation av AC/LC ger dig behagligare inomhustemperatur och gör den outhärdliga sommarvärmen enkel att hantera.

Vi på Upplands Kyl & Värme i Uppsala har ett brett utbud av luftkonditionering från och har lång erfarenhet av att installationer av AC som passar just dina specifika behov. Vi hjälper dig att hitta passande luftkonditionering till ditt hem eller företag, och säkerställer en frisk och behaglig inomhusluft inför den varma sommaren.

Passar luftkonditionering i mitt hem?

Att installera AC/LC har blivit allt mer populärt, och i såväl en lägenhet som en villa fungerar AC effektivt för att nå svala temperaturer och friskare luft. Upplands Kyl & Värme gör installationen av din nya AC lika smidig som själva användningen. Med luftkonditionering från våra betrodda märken väljer du själv vilken temperatur du vill ha i rummet.

Förutom önskad temperatur kan du även reglera exempelvis fläktläge och automatisk avstängning. Du väljer alltså själv vilken styrka och temperatur som din luftkonditionering ska anpassas till, så att du enkelt får det inomhusklimat som passar ditt rum eller hem.

Upplands kyl & värme är experter på reparation och installation av luftkonditionering

Vi säljer och installerar AC/LC i flera olika modeller, och hjälper dig att reda ut vilken modell och plats som passar dina behov bäst. Oavsett om du vill kyla ner sovrummet hemma, ett våningsplan eller ett helt kontorslandskaps så hjälper vi dig hitta rätt variant för rätt yta och förutsättningar. Vi hjälper dig med allt ifrån konsultation till färdig installation så att du kan njuta av din nya luftkonditionering i din villa, lägenhet, sommarstuga eller på företaget.

Om du behöver hjälp med hur du använder din AC så guidar vi dig och testar tillsammans vilka inställningar som passar dig bäst. Självklart hjälper vi dig också när reservdelar eller reparation av din AC blir aktuellt.

Kontakta oss för ditt köp och installation av luftkonditionering i Uppsala med omnejd!