AC

Vad är AC?

AC, eller luftkonditionering som det också kallas, är en slags process som kyler ner luften i ditt hem. Genom ett AC-aggregat kan varm och instängd luft i ett rum förvandlas till sval, behaglig luft som kyler ner ditt hem.

Vi på Upplands Kyl & Värme i Uppsala säljer flera olika varianter av luftkonditionering och nedkylning. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt AC för dina behov!  

Passar luftkonditionering mitt hem?

Många förknippar AC och luftkonditionering med hotellrummet utomlands, men nu för tiden har det blivit mer och mer populärt att installera AC även i vanliga svenska hem. Sverige har visserligen ett väldigt kallt vinterklimat – men när sommarsolen ligger på mot fönstret är det lätt att många hus blir alldeles för varma.

Innan en ny extremsommar slår till och butikernas fläkthyllor gapar tomma, passa på att installera AC till ditt hem!

Med AC och luftkonditionering väljer du själv vilken temperatur du vill ha i rummet, och på de flesta modeller finns en rad olika inställningar där du kan reglera exempelvis önskat gradantal, fläktläge och automatisk avstängning. En vanlig missuppfattning är att en luftkonditionering bara kan blåsa ut så kall luft som möjligt, men det stämmer alltså inte.

Upplands Kyl & Värme säljer och installerar AC och luftkonditionering i flera olika modeller. Vi hjälper dig att välja rätt variant för den yta som du vill kyla ner – ett mindre rum hemma, ett våningsplan eller hela kontorslandskapet. Självklart hjälper vi dig också när reservdelar eller reparation av din AC blir aktuellt.

Installera luftkonditionering i Uppsala

Hos Upplands Kyl & Värme hittar du luftkonditionering från betrodda märken. Vi guidar dig i valet av AC, installerar samt reparerar och utför service när det behövs. Kontakta oss för ditt köp och installation av luftkonditionering i Uppsala med omnejd!