Behöver du reparation av din värmepump?

När du är i behov av reparation av din värmepump kan du alltid kontakta oss på Upplands Kyl & Värme. Vi utför både felsökning och reparationer av värmepumpar och kan smidigt hjälpa dig lösa problemen.

För hela eller delar av reparationen av din värmepump kan du nyttja ROT-avdrag. Ringa eller kontakta oss för hjälp med din värme- eller kylanläggning!

Anlita en certifierad expert på värmepumpar

Att låta en krånglande pump stå utan reparation gör inte bara att du går miste om frisk luft och behaglig inomhustemperatur, det kan också leda till skador och dyrare reparationskostnader. Därför är det viktigt att anlita en certifierad expert för att laga/reparera din värmepump när något har gått sönder.

Vi utför allt ifrån nyinstallation av värmepump till att laga mindre komponenter när något har slutat fungera. Om vi efter felsökning bedömer att din nuvarande pump inte går att laga så kan vi smidigt byta ut värmepumpen utan att en komplett nyinstallation krävs.

När du beställer en felsökning, vänligen uppge modell och serienummer på pumpen. Du kan exempelvis fota dataskylten på din värmepump och bifoga bilden till oss i beställningen.

Köp reservdelar till värmepumpar

När något är trasigt räcker det ofta att ersätta delar av värmepumpen. Vi säljer reservdelar och tillbehör till din värmepump, och vi hjälper dig gärna hitta rätt del för din pump. Vi har ett stort utbud av reservdelar och är återförsäljare för Nibe, Sverigepumpen, Daikin, Innova och Mitsubishi.

Hos oss hittar du bland annat nya filter och rengöringsvätskor. Du kan även beställa tillbehör till din värmepump, som till exempel ett värmepumpsskydd eller ett tak.

Kontakta oss för reservdelar, tillbehör, felsökning och reparation av din värmepump i Uppsala med omnejd!

Innova värmepumpar