Installation av värmepump

Vill du spara energi och hitta ett smart och energieffektivt sätt att värma upp ditt hem eller företag? Då är en installation av värmepump den perfekta lösningen för dig. Upplands Kyl & Värme installerar alla typer av värmepumpar, som luft-luftvärmepump, luftvattenvärmepump, bergvärmepump och frånluftvärmepump.

Om du är i behov av att byta ut din befintliga pump utför vi självklart även utbytesinstallation. Vi hjälper dig hela vägen från konsultation till färdig installation.

Behöver du installera värmepumpar?

Fördelarna med att installera värmepump är många. Förutom värmespridning kan du dessutom spara energi och få större kontroll över din uppvärmning och uppvärmningskostnader. Värmepumpar kan såklart också användas för att upprätthålla en lagom underhållsvärme under hela året. Med luftkonditionering/AC får du även nedkylning.

Vi installerar värmepumpar till företag och privatpersoner, så du kan kontakta oss för att installera värmepump i villa såväl som installation av en värmepump till industri. För privatpersoner erbjuder vi värmepumpar som är utformade för att passa in i ditt hem och ge optimal komfort och energieffektivitet. För värmepumpar till företag och industrier hjälper vi dig att välja rätt pump som är utformad för att värma stora utrymmen med hög prestanda.

Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa dig att välja rätt pump för dina behov och installera den på ett professionellt sätt. Vi är återförsäljare av Daikin, Mitsubishi, Sverigepumpen, Innova och Nibe. Om önskas kan vi även tillhandahålla andra märken.

Upplands Kyl & Värme är experter på värmepumpar

En värmepump fungerar genom att dra nytta av naturliga värmekällor såsom luft, vatten eller jord, för att producera värme eller svalka till ditt hem eller företag. Genom att utnyttja denna förnybara energikälla kan du både spara energi och pengar, genom att få större kontroll över fin energiförbrukning och uppvärmning. Vår expertis inom rördragning och installation gör att vi kan säkerställa att din pump fungerar optimalt och att värmen fördelas effektivt i ditt utrymme.

När vi installerar värmepumpar till ditt hem eller företag så sköter vi inte bara själva monteringen. Vi hjälper dig från konsultation, besiktning, planering och rördragning till placering och färdig installation av inne- och utedel och alla komponenter. Vi hjälper dig med att reda vilken värmepump som passar dig bäst och var den ska placeras för bästa möjliga effekt utifrån dina förutsättningar. Vi tar hänsyn till faktorer som bostadsyta, isolering och befintligt uppvärmningssystem för att rekommendera den mest lämpliga pumpen och placeringen för ditt hem.

Värmepump till företag och privatperson

När det kommer till installationen av värmepumpar är det viktigt att anlita en pålitlig och erfaren leverantör. Vi på Upplands Kyl & Värme har lång erfarenhet av att installera värmepumpar i villa, företagslokaler, sommarstugor andra typer av fastigheter, och vi kan säkerställa att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt. Våra värmetekniker har den nödvändiga kunskapen och kompetensen för att hantera alla typer av installationer och vårt mål är att leverera en högkvalitativ och pålitlig service till varje kund.

Efter installationen säkerställer våra tekniker att allt fungerar som det ska innan de lämnar platsen. Du kan vara trygg i vetskapen om att din värmepump kommer att ge dig en pålitlig och effektiv uppvärmning under många år framöver. Om du skulle vara i behov av service, utbytesinstallation, reservdelar eller reparation så hjälper vi dig självklart även med detta.

Vilken värmepump ska jag ha?

Det finns olika typer av värmepumpar, och alla har sina fördelar. Du kan läsa mer om de olika teknikerna av värmepumpssystem nedan.

Är du osäker på vilken pump som passar just dig? Vi kan hjälpa dig att hitta den typ som passar dina önskemål och behov bäst, utifrån de förutsättningar som ditt hus eller villa har. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Våra olika typer av värmepumpar:

Kontakta oss idag

Om du är intresserad av att installera en värmepump i Uppsala med omnejd eller vill ha mer information om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss på Upplands Kyl & Värme. Vi är redo att svara på dina frågor, erbjuda rådgivning och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.